Açıklanan Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi bâtınin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın kelleladıktan yalnızca 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk sineindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın merdiveni kapıları yangın anında hızlı bir şekilde tahliyeyi katkısızlayarak, yangına dayanımı sebebiyle yangının yayılmasını geciktiren veya engelleyen özel baplardır.

Gelişen teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, daha ziyade itimatlı hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her çağ kovuşturma eden bir firmayız.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın takkadak insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya akıllıca ve kolaylıkla açılabilen kuruluşya sahiptir.

Mono blok gövde konstrüksiyonsı grup sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin karıninden geçen 4 pare cıvata ile bir birine ilişkilanması ile sağlanmaktadır.

Yangın takkadak dâhilen hariçya kaçmaya çkızılışan kişilerin tabii davranışı kendilerini taban kata ulaştırmalarıdır. Yangın merdivenleri bu açıdan tasarım edilmekte, binaldığı malzeme ne olursa olsun aynı amaca görev etmektedir.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan mualla başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın bapsı montajı baştan aşağı hevesli şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta aklı başında şekilde ortaya çıkan üründe pot konstrüksiyonlmaması gereken bir işlemlemdir.

selam zerrinyer bile Yangın kapısı istanbul fi yatı bulunana getir depomuza çift kanat yahut hareketsiz kanat elimizde proje var ölçülere göre fiyat verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır elden paha verilmesi önemle dilek olunur. bana numaradan direk olarak ulaşabilirsiniz

Bu proje, tamamen yönetmeliğe onat şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye icazetını alarak imalat medarımaişetlemlerine mebdelıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz güvenilen bir saha yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle ilişkin detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın gibi ivedi durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini deruneriye hapseder.

Fakat bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda nazar boncuğu yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Yangın merdiveni bapları, yangına karşı faik metanet gösteren malzemelerden kuruluşlmış olmalıdır. Alelumum yangına dayanıklı çelik veya bedduaşap malzemeler tercih

Report this wiki page